Nieuwsarchief


Tuinconcert 22 september Daolertuun

Ons Genoegen uit Wachtum, De Breibergers uit Dalerpeel en Volharding uit Dalen zorgen op zondagmiddag 22 september voor muzikale verstrooiing in de prachtige Daoler Tuun te Dalen.

 

Vrolijke klanken vermengen zich met prachtige vergezichten en spiegelende waterpartijen in deze door vrijwilligers opgezette en onderhouden tuin.

 

De muzikanten uit Wachtum pakken uit met onder andere Good Night Saigon en Lady Gaga In Concert. De Breibergers vermaken het publiek met Can’t Buy Me Love, Als De Zon Schijnt en Wild Western. Volharding brengt o.a. een ode aan de Beach Boys en songfestivalwinnaar Duncan Laurence (Arcade)! - Beleef het mee!


NK-Touwtrekken Dalerpeel 22+23 juni 2019

Op 22 en 23 juni jl hebben we met een klein ensemble muzikale ondersteuning gegeven bij de officiële opening van het NK-Touwtrekken in Dalerpeel georganiseerd door Touwtrekvereniging de Roppers uit Dalerpeel


Wandel4daagse Geesbrug 14 juni 2019

Op vrijdagavond 14 juni waren we met een klein ensemble te gast in Geesbrug om de jongens en meiden over de finish van de Wandel4Daagse te begeleiden. Erg lekker weer, dit hebben we wel eens anders gemaakt in Geesbrug tijdens de Wandel4Daagse. 


Anjercollecte Nw Krim en Dalerpeel

21 mei hebben we ons op verschillende plekken in de beide dorpen laten horen.  Enkele muzikanten hebben geld op gehaald voor het Prins Bernhard Cultuurfonds/Anjercollecte om zo onze kas te spekken. 
We hadden heerlijk weer om buiten te spelen en met de collectebussen te lopen. 
We danken iedereen voor hun gulle gift! 


Dodenherdenking 4 mei 2019

Op 4 mei waren we te horen op 3 verschillende plekken om een muzikale bijdrage te geven aan de Nationale Dodenherdenking. We waren in De Krim, Geesbrug en Steenwijksmoer. Altijd een hele eer om aan deze indrukwekkende bijeenkomsten te mogen mee werken.


Voorjaarsconcert 14 april 2019

Vanmorgen hebben we ons jaarlijkse voorjaarsconcert uitgevoerd!

 

O.l.v. ons interim dirigent Henk Kuik begonnen De Breibergers met o.a. 'Starwars', 'James Bond' en 'het Dorp'. 

Hierna volgde ons opleidingsorkest 'More Music' met o.a. Summertime en een solostuk voor de Trombone, 'Tricky Trombone', met solist Jasper! Geweldig knap gedaan!

Na het optreden van More Music waren de leerlingen van het Klasse!Orkest aan de beurt. Wat super knap van de jongens en meiden en van 'Juf Agnes', in zo'n korte tijd al zoveel geleerd dat je zelfs samen kan spelen met het 'grote' orkest! Super ga zo door allemaal!!

 

 

De Breibergers sloten het concert af met nog enkele nummers waaronder 'Can't buy me Love', 'The Lord of the Dance' en 'Queen in Concert'. 

Na het concert hebben we buiten nog enkele groepsfoto's gemaakt. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage en inzet! Meer foto's volgens z.s.m. in ons fotoalbum!


14-04-2019 - Voorjaarsconcert

Wij geven aanstaande zondag 14 april ons jaarlijkse voorjaarsconcert. Ook opleidingsorkest More Music, het Klasse!Orkest met maar liefst 27 leerlingen van de Willem Alexanderschool uit Dalerpeel en de muziekleerlingen laten horen wat zij in hun mars hebben.

 

De vereniging is bezig met een actief jeugdbeleid en dit werpt zijn vruchten af.

Het orkest staat onder muzikale leiding van dirigent Henk Kuik. Er is een gevarieerd programma samengesteld met muziek van een mars tot een koraal en bekende popmuziek. More Music wordt geleid door Agnes Snippe evenals het Klasse!Orkest. Het Klasse!Orkest krijgt wekelijks een uur muziekles op de Willem-Alexanderschool van docente Agnes Snippe.  Ze krijgen les op een echt muziekinstrument en leren om samen muziek te maken.

 

 

Het concert in MFA Het Spectrum begint om 11.30 uur. De entree is gratis en er is een leuke verloting met mooie prijzen! 


Breibergers en Bazuin geven koffieconcert in Dalerpeel

26-09-2018 Dalerpeel

Nederlands kampioen Brassband De Bazuin uit Oenkerk en muziekvereniging De Breibergers uit Dalerpeel verzorgen zondag 30 september vanaf 11.15 uur een koffieconcert. Het concert vindt plaats in MFA Het Spectrum in Dalerpeel.

 

De brassband uit Oenkerk is zesvoudig Nederlands kampioen. De toegang tot het concert is gratis, een vrije gift is welkom.


2 juli 2018 - Emmen

Vandaag hebben we de Cheque van de Rabobank Emmen - Coevorden opgehaald. Door middel van stemmen van leden van de Rabobank hebben we een mooi bedrag gekregen om kleding aan te schaffen voor het Klasse!Orkest


13-03-2018 Muzikanten luiden het voorjaar muzikaal in

Muziekvereniging “De Breibergers” geven voorjaarsconcert

 

DALERPEEL – Muzikanten luiden het voorjaar muzikaal in! 

 

Muziekvereniging De Breibergers houdt zondag 25 maart hun jaarlijkse voorjaarsconcert.

De vereniging is bezig met een actief jeugdbeleid, en dit werpt zijn vruchten af. 

Naast het orkest van De Breibergers zullen ook “opleidingsorkest More Music”, het “Klasse!Orkest” en de muziekleerlingen laten horen wat zij in hun mars hebben.

 

Het orkest van “De Breibergers” staat onder muzikale leiding van dirigent Henk Kruimink, zij hebben voor u weer een gevarieerd programma samengesteld, van een mars tot een prettig in het gehoor liggend koraal. Ook bekende popmuziek zal niet ontbreken!

 

Aanstormend talent 

Zeker zo verrassend en belangrijk is de bijdrage van het aanstormend talent van de vereniging. Het opleidingsorkest More Music onder leiding van Agnes Snippe laat horen wat zij in hun mars hebben.

Er zijn ook een aantal leerlingen die alleen nog maar les hebben, zij zullen aansluiten bij More Music om samen een leuk nummer ten gehore te brengen. 

 

Klasse!Orkest

Voor de leerlingen van groep 5/6 van de Willem Alexanderschool in Dalerpeel is het extra spannend. Vanaf januari 2018 is er namelijk gestart met een heus Klasse!Orkest, alle leerlingen van groep 5/6 hebben een instrument gekregen en hebben wekelijks 1 uur muziekles. Na 6 lessen op dit instrument zullen zij zullen hun debuutoptreden geven tijdens het voorjaarsconcert.  

Benieuwd welk nummer zij al kunnen spelen? Kom 25 maart dan luisteren!

 

Het voorjaarsconcert begint om 11.30 uur in het MFA het Spectrum te Dalerpeel

Zoals gewoonlijk is de entree gratis, een vrije gift mag altijd!

 


11-01-2018 Officiële start van het Klasse!Orkest

Officiële start van het Klasse!Orkest

“een muzikale samenwerking tussen CBS Willem-Alexanderschool en muziekvereniging De Breibergers”

 

 

DALERPEEL – Het dorp is vanaf vandaag een heus orkest rijker! Na maanden van voorbereiding was vandaag de officiële start van het Klasse!Orkest.

 

Sinds 2015 is er al een fijne samenwerking tussen de Willem-Alexanderschool en De Breibergers, en vandaag werd de samenwerking beklonken met de start van het Klasse!Orkest. (gesubsidieerd door de subsidie van Muziekimpuls) Maar liefst 20 leerlingen krijgen een instrument waarop zij leren spelen, om zo na een aantal maanden samen op te kunnen treden.

Na de middagpauze verzamelden alle leerlingen van de Willem-Alexanderschool zich in het lokaal van groep 5 & 6. Door Sandra Katerberg (directrice Willem-Alexanderschool) werden de leerlingen verwelkomt, en door een van de leerlingen de banner van het Klasse!Orkest onthult. Door Agnes Snippe (dirigent van More Music, onderdeel van De Breibergers) werd vervolgens een korte uitleg gegeven over het Klasse!Orkest, en de diverse instrumenten werden gedemonstreerd. De leerlingen Marin Okken en Lars Benjamins lieten hun muzikale kunsten ook nog horen, zij hebben al enige tijd les op repectievelijk trompet en trombone via De Breibergers.

Daarna was het tijd voor de leerlingen om hun muzikale kunsten te laten horen. Eerst middels een liedje, en daarna ook met een ritme instrument erbij.

Alle leerlingen van de Willem-Alexanderschool kregen namelijk een klapper mee naar huis als herinnering aan deze gezamelijke aftrap. Hiermee eindigde ook het gedeelte van alle leerlingen, en startte de 1e les van het Klasse!Orkest.

 

In deze 1e les kregen de kinderen eerst ademhalingsoefeningen, want zonder lucht geen geluid uit een blaasinstrument, en daarna kregen zij uitleg over de diverse instrumenten die gebruikt gaan worden. Uiteraard werden alle instrumenten door een ieder geprobeerd, en met succes! Elke leerling kreeg namelijk al een fantastische toon uit de diverse instrumenten.

Aankomende week maken de leerlingen een keus uit de diverse beschikbare instrumenten, zodat vanaf nu elke donderdagmiddag 1 uur lang muziek zal klinken uit het klaslokaal van groep 5 & 6.

 

Noteert u vast 25 maart in uw kalender, want dan zal het 1e optreden zijn van het Klasse!Orkest tijdens het voorjaarsconcert van De Breibergers.

 

www.debreibergers.nlwww.waschooldp.nl

 

 

 

De instrumenten die gebruikt worden door het Klasse!Orkest worden beschikbaar gesteld door het instrumentendepot Leerorkest. 


22-11-2017 - Kerstconcert

Op vrijdagavond 15 december zullen de muzikanten van "de Breibergers" samen met "Gospelkoor Joy!" (uit de Krim) en soliste Puck Finkers een sfeervol kerstconcert geven in de Protestantse kerk in De Krim.

 

Aanvang van dit concert is 19:30, maar vooraf komt u al volledig in de kerstsfeer. Hoe? Laat u vooral verrassen! 

 

De toegang is gratis, maar een vrije gift om de onkosten te dekken wordt zeer gewaardeerd.


14-06-2017 - Tuinconcert

 

 

 

U bent van harte welkom op ons tuinconcert op 25 juni aanstaande!

 

Met medewerking van Muziekvereniging "Volharding" uit Dalen, het jeugdorkest van "Excelsior Oosterhesselen" en onze eigen orkesten hopen wij een muzikaal feestje te mogen maken in de Beleeftuin van Dalerpeel. 

 

De orkesten zullen allemaal een eigen muzikaal programma presenteren.

 

Het goede weer is in ieder geval besteld, en de muzikanten hebben er zin in!

 

U komt toch ook?17-05-2017 - Oud papier

A.s. zaterdag is het weer zover: de 3e zaterdag van de maand.

 

Iedere maand (behalve in juli) wordt het papier vanaf 08:30 opgehaald door De Breibergers.

 

U kunt het papier, alleen goed gebundeld, aan de straat zetten waar onze vrijwilligers het zullen ophalen.

 

 

Namens De Breibergers alvast vriendelijk dank voor uw medewerking!

13-05-2017 - Anjeractie

 

 

De Breibergers" gaan dinsdagavond 16 mei een muzikaal rondje in Dalerpeel/ Nieuwe Krim maken. Tijdens deze muzikale happening zal er gecollecteerd worden voor de Anjeractie. Voor "de Breibergers" een mooie manier om de kas te spekken!!

 

Wij zullen ook dit jaar weer muzikaal van ons laten horen in het dorp dit jaar (i.v.m de veiligheid) niet op een kar maar op een paar plekken waar we een paar nummers laten horen. De jeugd zal met de collectebus huis-aan-huis gaan, legt u vast een donatie klaar?10-04-2017 ~ Naamsverandering

Ons orkest bestaat dit jaar 55 jaar!

Lub Benjamins, Johannes de Jonge, Jan Baima en Johan Benjamins waren de oprichters van T.O.G. ("Tot ons Genoegen").

Dat was om precies te zijn op 20-06-1962.

 

Omdat rond 1975 het ledental behoorlijk terugliep is destijds gekozen voor de naam 'De Breiberger Muzikanten'. Toevallig kwam rond deze tijd de Tirolermuziek in opmars en hierbij maakten we van de nood een deugd, immers weinig leden waren benodigd voor een Tirolerkapel.

In de jaren die volgden na deze Tiroler periode is het repertoire langzaam aangepast. Nu hebben we als orkest een veelzijdig en verrassend repertoire, van Klassiek tot Pop en van Rock tot Koraal.

 

Omdat de naam ´De Breiberger Muzikanten´ niet meer past bij ons huidige muziek arrangement is besloten, na stemming onder de spelende leden, deze naam vanaf heden te wijzigen in ´de Breibergers´. Zo blijven we toch herkenbaar onder het publiek.

In de loop van het jaar zal ons logo, onze website, facebook, visite kaartjes etc aangepast worden.09-02-2017 ~Verandering Bestuur

Op 9 februari hebben we tijdens de bestuursvergadering afscheid genomen van onze voorzitter Karin Fransen. Ze heeft het stokje doorgegeven aan Henriëtte Kroesen. 
Karin hartelijk bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor onze muziekvereniging!
Ook hebben we Agnes Snippe mogen verwelkomen in ons bestuur. Zij neemt de functie 'bestuurslid' over van Henriette.  

 

♪ 2017 ♪

 

We bestaan dit jaar 55 jaar!!

Houdt onze website goed in de gaten voor onze aankomende optredens tijdens dit jubileumjaar!

 

Houdt in ieder geval 9 april en 7 oktober vast vrij voor ons Voorjaarsconcert en Jubileumconcert 


05-11-16 ~ Vrienden van RTV Drenthe

Op 5 november j.l. hebben we opgetreden voor de Vrienden van RTV Drenthe. Samen met mannenkoor HEM uit Oosterhesselen hebben we een gevarieerd programma laten horen. 

Als afsluiting hebben we samen met HEM en het publiek het nummer "Daniel" van Martije gespeeld/gezongen, deze werd beschikbaar gesteld door Stichting Betoeterd. 

We kunnen terug kijken op een mooie muzikale avond. En zoals HEM al zong, "Iedereen hef baat bij muziek"


 

 

 

 

 

18-09-16 Optreden Daolertuun

MINI-MUZIEKFESTIVAL IN DAOLERTUUN

Zondagmiddag 18 september - Aanvang 14.00 uur - Toegang gratis

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Wachtum, De Breiberger Muzikantenuit Dalerpeel en Muziekvereniging Volharding uit Dalen zorgen voor muzikale verstrooiing in de prachtige De Daoler tuun Vrolijke klanken vermengen zich met prachtige vergezichten en spiegelende waterpartijen in deze door vrijwilligers opgezette en onderhouden tuin. Beleef het mee!

 
05-09-16 Lampionoptocht Elim

 

Vanavond hebben we gespeeld bij de opening van de feestweek in Elim, tijdens de lampionoptocht. 

Veel kinderen namen deel aan dit evenement, een erg mooi gezicht, al die lampjes en wandelende kids!

Bedankt voor de uitnodiging! Ook hebben we genoten van de prachtige vuurwerkshow! 

 

Ook GroeNoord en Naber LmB bedankt voor het beschikbaar stellen van tractor en kar! 
Kijk voor foto's in ons Fotoalbum en kijk op de website van Elim29-08-16 Start Muziekimpuls

Vandaag hadden we de aftrap van ons samenwerkingsproject "Muziekimpuls" met de W.A.School te Dalerpeel. De kinderen zullen muzieklessen krijgen op school en een heus schoolorkest vormen.

Muziekdocent Desiree heeft zich voorgesteld en samen met de kinderen laten zien en horen hoe je met je handen muziek kan maken. 

Daarna hebben blokfluitleerlingen laten horen wat ze vorig jaar hebben geleerd.

Als afsluiting hebben we met een kleine bezetting 2 nummers laten horen. 

We hopen dat de kinderen veel zullen opsteken van de muzieklessen die op school gegeven zullen worden en ze daarna natuurlijk allemaal komen spelen bij ons orkest! ♬


Leuke aandacht in de krant voor
onze samenwerking met school! ♬

Klik hier voor het krantenartikel
Afsluiting muzikaal jaar

Aankomende dinsdagavond, 12 juli, houden we onze afsluitende avond van het muzikaal seizoen.
De AMV-leerlingen zullen hun welverdiende diploma uitgereikt krijgen, de orkesten zullen wat van zich laten horen en er is een spannende quiz met onverwachte prijzen, dit onder leiding van onze Quizmasters, Henk en Rikie!


Iedereen is welkom, de aanvang is om 19.00 uur en entree is uiteraard gratis!
Graag tot ziens in het MFA te Dalerpeel!03-07-16 Weijdepop Dalen

 

Afgelopen zondag, 3 juli, hebben we ons ter gehore gebracht op het prachtige 3 daagse festival, Weijdepop te Dalen.
We hebben een verrassend en veelzijdig programma laten horen. Foto's staan in ons fotoalbum!18-06-16 More Music speelt voor Kika

Zaterdagmiddag 18 juni zal More Music op de markt in Coevorden spelen voor Stichting Kika.
Cafe SanderS heeft een Kika-dag georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Kika.

Er zijn allerlei leuke activiteiten te doen voor kinderen op de Markt in Coevorden. Er is o.a. een springkussen en bij mooi weer een heuse waterglijbaan. Ook zijn er verschillende sportactiviteiten en kan er worden geschminkt.


More Music zal spelen van 14.00 - 16.00 uur.

Voor meer informatie kijk hier op
Facebookpagina van Cafe SanderS  12-06-16 Benefiet

Zondagmiddag 12 juni hebben we de startende wandelaars en fietsers voor het evenement van de World Servants muzikaal ondersteund.

Het evenement startte bij de Ganzehoeve te Holthone. Onze trompetistte Jeannette Hilbink zet zich in voor de World Servants. Deze christelijke organisatie helpt wereldwijd om bouwprojecten op te zetten. Bij alleen geld inzamelen blijft het niet, want in oktober vertrekken de dames naar Zambia om daar de handen uit de mouwen te steken.

 

Terwijl mede-initiatiefneemster Jeannette Hilbink een vrolijk toontje op haar trompet meeblies met de Breiberger Muzikanten, deelden Eline Aasman en Margreet Osseforth de routes uit aan wandelaars en fietsers.

World Servants Ganzehoeve Holthone Breiberger Muzikanten Dalerpeel
Foto gemaakt door Herman Woltersom


Anjeractie Anjercollecte Dalerpeel Breiberger Muzikanten

31-05-16 Anjercollecte

Dinsdagavond, 31 mei aanstaande, zullen we weer met tractor en kar door het dorp gaan om onze muziekvereniging onder de aandacht te brengen.

 

Onze jeugd zal deze avond bij u aan de deur komen om een vrije gift te vragen om onze vereniging te steunen.

 

Wij hebben als vereniging de laatste jaren geïnvesteerd in opleidingsmogelijkheden voor nieuwe blaasmuzikanten, jong en oud.

Door laagdrempelig te beginnen en zo snel mogelijk in groepsverband te spelen wordt het enthousiasme alleen maar groter. Om deze groep te voorzien van kwalitatief goede instrumenten is uw steun hard nodig. De opbrengst van de Anjeractie willen wij gebruiken voor aanvulling van ons instrumentenfonds, waaruit het onderhoud en aanschaf van instrumenten moet worden bekostigd.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds (voorheen Anjerfonds) biedt financiële steun aan cultuur in deze regio, en daarmee ook aan muziekvereniging de Breiberger Muzikanten uit Dalerpeel.21-05-16 OPA/OMA actie

(Oud-Papier-Actie & Oud-Metalen-Actie)

We houden zaterdagmorgen 21 mei a.s. weer onze jaarlijkse oud-ijzer actie! Hebt u nog Oud-IJzer?
Wij komen het graag bij u ophalen!
Gelieve zaterdag s'morgens vanaf 08.00 uur aan de straat zetten.

S.V.P. Geen chemisch afval!
Zoals Koelkasten,Diepvriezers enz.

Oud Papier
Het oud papier wordt elke 3e zaterdag vanaf 08.30 uur van de maand door ons opgehaald, behalve in de maand Juli. U kunt het papier, alleen gebundeld , aan de straat zetten.

oud papier oud ijzer breiberger muzikanten dalerpeel


05-05-16 Meer van Galilea

Ruim 8.000 bezoekers op de 7e editie van ‘Het Meer van Galilea’ bij Plan Schoonhoven te Elim.
Onder stralende weersomstandigheden en perfecte temperatuur, hebben we gespeeld rondom het kampvuur. Gehuld in kledij van de tijd van Jezus hebben we een mooi gepast programma laten horen.

Voor meer foto's en filmpje, ga naar ons Fotoalbum04-05-16 Dodenherdenking

4 mei, Nationale Dodenherdenking, hebben we op 3 plaatsen medewerking verleend.
Onze trompettisten hebben het bekende signaal "The Last Post" of "Signaal Taptoe" ter gehore gebracht, met na de 2 minuten stilte "het Wilhelmus".
Bert heeft gespeeld in Steenwijksmoer,
Jan in de Krim en Sharon in Geesbrug.
In Geesbrug en De Krim was er ook een klein ensemble aanwezig van onze vereniging om enkele koralen te spelen.Herintreders

Wij zoeken 'herintreders'!

 

Je kent dat wel, als kind jarenlang bij 'de muziek' gespeeld en toen gaan studeren, een partner,
huisje .... Nu jaren later wellicht een leuk gezin en ergens in de buik die kriebel om toch in een leuk verenigingsverband weer muziek te gaan maken.

 

Kom eens luisteren tijdens een van onze repetities om daarna te overleggen en wellicht gewoon weer te beginnen om een gezellige muziekavond te hebben.

 

 


Geen instrument meer?

Geen probleem, als vereniging kunnen we op dat vlak ook veel bieden. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Wij repeteren op dinsdagavond, van 19.30 uur tot 21.30 uur in het MFA te Dalerpeel

Snel laagdrempelig contact: bestuur@debreibergers.nl voor contact met ons secretariaat en je hoort snel van ons!

 

 

(Ook wanneer je nog nooit een instrument hebt bespeeld maar toch eens wilt kennismaken met onze gezellige muziekvereniging ben je natuurlijk van harte welkom!)


18-04-16 ~ Hoera!

♪ !Hoera! ♪

Marieke en Inez zijn geslaagd voor het A-examen theorie en Annelie voor haar B-examen theorie! Super goed!!

In juni zullen de praktijkexamens plaats vinden, veel succes en repeteerplezier gewenst!! ♪Rouwadvertentie Johannes de Jonge

07-04-16 ~                                  Johannes de Jonge overleden

Op 7 april jl. is onze erevoorzitter en mede-oprichter van onze muziekvereniging, Johannes de Jonge,

op 87 jarige leeftijd overleden.

Met dankbaarheid denken we terug aan alle jaren dat hij zich heeft ingezet voor onze vereniging.

Wij zullen als muziekvereniging bij de afscheidsdienst op donderdagmorgen 14 april aanwezig zijn.
We wensen familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe20-03-16 ~Voorjaarsconcert

Vanmorgen hebben we ons jaarlijkse Voorjaarsconcert gegeven. We hebben aan een vol dorpshuis een leuk en gevarieerd programma laten horen. Van het gedragen 'Consulation' naar een Blues Brothers act van 'Everybody needs Somebody'.
Tijdens het nummer 'My heart will go on' speelde onze topper Annelie Grooten de solo op de dwarsfluit!

More Music had moeilijke nummers ingestuurd, o.a. 'Hoe', 'Cheerleader' en 'Peter Gun Theme' kwamen voorbij. Hard gewerkt tijdens de repetities, maar dat werpt duidelijk z'n vruchten af!

Ook heeft onze blokfluitgroep hun debuutoptreden gegeven. Met behulp van je lichaam een ware onweersbui nabootsen, super knap!

Publiek, bedankt voor de support en belangstelling, graag tot snel!

Voorjaarsconcert blokfluiters more music breibergers breiberger muzikanten dalerpeel


07-03-16 ~Blokfluitlessen van start

Na de afsluiting van het Windkracht 6 project hebben zich maar liefst 18 basisschoolleerlingen opgegeven voor onze blokfluitlessen!

Aankomende maandagmidag, 7 maart, zullen de blokfluitlessen starten op de basisscholen van Dalerpeel en Steenwijksmoer. De lessen worden gegeven door muziekdocente Desiree Wanders.

Na ongeveer een half jaar AMV-lessen te hebben gevolgd op de blokfluit kunnen de leerlingen in overleg een instrument kiezen om hier verder op te lessen en door te stromen naar More Music. 
19-01-2016 ~                         Windkracht 6 Project

 

Afgelopen dinsdagavond, 19 januari was het dan eindelijk zover!

 

Leerlingen van de “CBS Willem Alexanderschool” en “RKBS Sint Theresia” kwamen naar de gymzaal van Dalerpeel voor de afsluiting van ons Windkracht 6 scholenproject.

 

De leerlingen konden diverse muziekinstrumenten uitproberen en hebben mee gespeeld en gezongen met ons orkest. Wat een belevenis voor jong en oud!

Blaasmuziek is cool!!

Foto's van deze avond vindt u door hier te klikken.

 Ivm de adviezen van het RIVM en de muziekbond rondom het coronavirus hebben we besloten de repetities tot 1 april af te lasten.

Tevens annuleren we daarom ook de aankomende concerten met het Kinderkoor Dalen op 27 maart en ons aankomende voorjaarsconcert op 5 april.

 

Het is erg spijtig maar verstandig. 


We houden de berichtgeving goed in de gaten en mocht er aanleiding zijn dan horen jullie meer.


Muzikale groet,

Het Bestuur

Ivm de adviezen van het RIVM en de muziekbond rondom het coronavirus hebben we besloten de repetities tot 1 april af te lasten.

Tevens annuleren we daarom ook de aankomende concerten, 27 maart met het Kinderkoor Dalen en ons Voorjaarsconcert op 5 april.

 

Het is erg spijtig maar verstandig. 


We houden de berichtgeving goed in de gaten en mocht er aanleiding zijn dan horen jullie meer.


Muzikale groet,

Het Bestuur